Sıralama seçin
En Düşük Fiyat
En Yüksek Fiyat
Rastgele
Puana Göre Sırala
Toplam 213 ürün görüntüleniyor.
1 2 3 4 5
  • Freze Bıçağı Çeşitleri ve Fiyatları

    • Freze bıçakları, genellikle ahşap malzemeler üzerinde gerçekleştirilen oyma ve delme işlemlerinde kullanım sağlanan bıçaklardır. Kesici aletler içerisinde yer alırlar ve freze aletlerine takılarak kullanılırlar. Freze bıçakları farklı kullanımlar için pek çok çeşitte tasarlanmışlardır. Freze çeşitleri arasında çeşitli uç yapılarına sahip olan rulmanlı freze, kanal freze, kırlangıç freze, karbür freze, kenar alma freze, balık sırtı freze bıçakları yer alır. Ahşap iş parçasına freze bıçakları ile kolaylıkla şekil verilebilmektedir. Elektromarketim.com web sitemizde pek çok çeşitte freze bıçağı modeli bulunmaktadır. Ürünlerimizi inceleyerek size en uygun freze bıçaklarını en uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.
  • Freze Bıçağı Ne İşe Yarar?

    • Çeşitli malzemeler üzerinde oyma, delme ve şekil verme gibi işler freze bıçakları ile hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Freze bıçakları ile bu işlemler düzgün ve temiz bir şekilde yapılabilir. Pek çok çeşitte üretilmiş olan freze bıçakları, farklı işleri yerine getirebilmesi için tasarlanmıştır. Tek bıçaklı ya da çift bıçaklı gibi farklı bıçak sayılarına sahip modelleri bulunur. Yarım ay şeklinde bıçak yapısına sahip olan kanal bıçakları, V kanal bıçakları, yuvarlak dalma bıçakları, düz kanal bıçakları, çeşitli uç tasarımlarına sahip olan kenar bıçakları ile farklı çeşitlerde oyma işlemi gerçekleştirilebilir.
  • Freze Bıçağı Nasıl Kullanılır?

    • Freze aksesuarları içerisinde yer alan freze bıçakları tek başlarına kullanılamazlar. Freze makinelerinin döner miline takılırlar ve bu şekilde kullanım sağlanabilir. Makinelere takılan freze bıçakları ile çalışmak oldukça rahat ve kolaydır. İstenilen oyma, delme ve şekil verme işlemleri keyifli bir şekilde gerçekleştirilebilir. Freze bıçakları sayesinde iş parçalarına istenilen şekiller rahatlıkla verilebilir. Kullanım esnasında iş güvenliği kurallarına uymak ve iş güvenliği ekipmanlarını kullanmak oldukça önemlidir. Böylece hem rahat ve güvenli çalışmalar gerçekleştirilebilir.
  • Freze Bıçağı Nasıl Takılır?

    • Freze bıçakları, freze makinelerine takılarak kullanım sağlanan aksesuarlardır. Çeşitli çap ve gövde yapılarına sahip olan freze bıçakları bulunur. Bu bıçaklar, freze makinelerinde bulunan döner mile takılarak kullanılır. Bu ürünlerin rahat bir şekilde takılabilmesi için freze makinelerinin bıçak tutucu penslerinin ve somunlarının değiştirilmesi yeterli olacaktır. Böylece farklı ölçülerdeki freze bıçaklarını da rahat bir şekilde takarak, çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.