Sıralama seçin
En Düşük Fiyat
En Yüksek Fiyat
Rastgele
Puana Göre Sırala
Toplam 442 ürün görüntüleniyor.
1 2 3 4 ... 6 ... 10
  • Lokma Anahtar Takımı Çeşitleri ve Fiyatları

    • Lokma anahtar veya lokma ucu gibi ürünler cıvata ve somunlar için üretilmişlerdir. Genel olarak cıvataların sıkma ve gevşetme işlemlerinde kullanılmak üzere üretilmiş ürün modelleridir. Lokma anahtarları sayesinde uzatılabilir kolları ile işlem yapılacak olan yerlere daha kolay uzanmanıza yardımcı olmaktadırlar. Farklı boyutlara sahip olan cıvataların uyum sağlayabilecek, farklı boyutlarda lokma anahtarlar bulunmaktadır. Lokma anahtarlarının ölçülerine bakarsak eğer 1/2, 1/4 veya 3/4 şeklinde olmaktadırlar. Kaliteli ürün çeşitleri ile birçok alan içerisinde kullanımı sağlanan lokma anahtar takımı oldukça kullanışlı ürün seçeneklerine sahiptir. Genel olarak kaliteli kullanım sunmaları ile kullanıcılara rahatlık sağlarlar. Lokma anahtarları ile cıvata ve somun çeşitlerinin seri bir şekilde işlemlerini halledebilirsiniz. Elektromarketim.com üzerinden lokma anahtarı takımı çeşitlerine ulaşabilir, en uygun fiyat seçenekleri ile de sahip olabilirsiniz. En ucuz lokma anahtar takımı fiyatları için fırsat ve kampanyalarımızdan yararlanarak ulaşabilirsiniz. Güvenli ödeme seçenekleri ve hızlı teslimat yolları ile hemen sahip olabilir, kaliteli kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.
  • Lokma Anahtar Takımı Nedir?

    • Genel olarak tanımlamak gerekirse eğer lokma anahtar çeşitleri cıvata ve somunların seri bir şekilde sökülmesi ya da takılması amacı ile kullanılan el aletidir. Bu el aleti çeşitleri ile tek başına kullanabilen bir ekipman modeli değildir. Genellikle de çeşitli boy ve kollar ile beraber kullanımları sağlanmaktadır. Bu çeşitli boylar üzerinde bulunan kollarına ise lokma kolu adı verilmektedir. Lokma kollarının yanında da lokmaların kullanımını basitleştiren ve daha iyi bir çalışma olanağı sağlayan cırcır kolu mekanizması bulunmaktadır. Bu cırcır kolu ise sıkma veya sökme şeklinde işlemler yaparken çift yönlü olarak çalışabilmektedir. Üzerinde de değişim sağlayan bir düğmesi bulunmaktadır. Çift taraflı ve ters yönlerde çalışan lokma takma karesi vardır. Aynı zamanda da iç kısımları içerisinde ulaşılması daha güç olan alanlarda cıvata ve somun çeşitlerinin sökülmesi amacı ile lokmalara bazı ek kollar da ilave edilebilmektedir. Bu kollara ise uzatma kolu ismi verilmektedir. Tüm bu parça çeşitleri içerisinde bulunduran ürünlere de lokma anahtar takımı adı verilmektedir. Lokma seti ya da lokma takımı olarak da isimlendirilen bu ürünleri birçok alan içerisinde tercih edebilirsiniz. Elektromarketim.com üzerinden en ucuz lokma anahtar takımı fiyatları ile satın alarak kullanabilirsiniz.
  • Lokma Anahtar Takımı Nasıl Kullanılır?

    • Kullanım şekilleri oldukça kolay ve pratik olan anahtar çeşitlerinden biridir. Üretim amaçlarına bakıldığında da lokma anahtarları ile zorlu alanlarda bulunan cıvataların sökme ve sıkma işlemlerinde kullanılmaktadırlar. Seri bir şekilde cıvata ve somunların sökülmesinde kullanılan el aleti çeşididir. Lokma tek başına kullanılabilen bir ekipman değildir. Bu sebeple uzatma kolu ya da lokma kolu olması gerekmektedir. Genel olarak çeşitli boylarda üretilen kolları ile çalışmaları oldukça rahat bir şekilde yapmanıza yardımcı olurlar. Lokma takımları içerisinde sizlerin ihtiyacı olacak birçok ürün modeli bulunmaktadır. Bu sebeple her alanda rahatça lokma anahtarlarını tercih edebilirsiniz. Kullanım alanları bakımından iç kısımlar içerisinde yer alan ulaşılması çok daha güç yerlerde cıvata ve somunların sökülmesi amacı ile lokmalara bazı ek kollarda eklenebilmektedir. İsteğe ve ihtiyaca bağlı olarak lokma uzatma kollarını satın alarak kullanabilirsiniz. Lokma takımları içerisinde yer alan çeşitli ölçüde anahtarlar bulunmaktadır. Bu sayede de daha rahat bir kullanım şekli sağlayabilirsiniz.
  • En İyi Lokma Anahtar Takımı Hangisidir?

    • Tasarımları bakımından birçok alan içerisinde kullanımları sağlanabilmektedir. Lokma anahtarları çalışma prensipleri bakımından birçok farklı ürün çeşidi ile beraber kullanılabilmektedir. Oldukça kullanışlı lokma anahtarı çeşitleri ile her alan içerisinde kullanımlarını sağlayabilirsiniz. Genel olarak ölçü ve modellerine göre birbirlerinden ayılmaktadırlar. Bu sebeple seçim aşamasında dikkat edilmesi gereken unsurlar söz konusudur. Kullanım alanları bakımından birçok alan içerisinde tercih edilen ürünlerdendir. Ulaşılması zor alan alanlarda kullanmak için üretilmiş olan lokma anahtarı takımları ile oldukça kaliteli bir çalışma imkanı sağlayabilirsiniz. Elektromarketim.com üzerinden seçiminizi yaparak en iyi anahtar takımı kullanımını sağlayabilirsiniz. En ucuz anahtar takımı fiyatları için elektromrketim.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.