Sıralama seçin
En Düşük Fiyat
En Yüksek Fiyat
Rastgele
Puana Göre Sırala
Toplam 37 ürün görüntüleniyor.
  • Lokma Ucu Ne İşe Yarar?

    • Mekanik el aletleri içerisinde yer alan lokma anahtarları ile beraber pek çok aksesuar ve yan ürün kullanılmaktadır. Lokma uçları da bu aksesuarlardan birdir. Farklı ölçü ve boyutlara sahip oldukları için çeşit olarak farklılıklar göstermektedirler. Lokma uçları civata ve somunların seri ve hızlı bir şekilde sökülmesini ya da takılmasını sağlayan ürünlerdir. Genellikle farklı boylardaki lokma kolları ile beraber kullanılmaktadırlar. Lokma kollarının yanında cırcır dinelen bir mekanizma mevcuttur ve hızlandırma işlemi için önemli bir rol almaktadır. Zor ve ulaşılması meşakkatli olan çalışma ortamlarında lokma kollarından yardım alınır ve lokma uçları ile birleştirilerek rahatlıkla ilerlenmesi hedeflenir. Aynı zamanda lokma uçları farklı çeşitlerinin birleştirilmesi ile lokma ucu seti içerisinde de sıklıkla yer almaktadır.
  • Lokma Ucu Neden Kullanılır?

    • Lokma uçları civata ve somunların sökme ve takma işlemleri için tercih edilen mekanik aletlerdir. Tüm bu lokma uçları tamamen kullanıcıya yardımcı olan ve iş yükünü aza indiren ürünlerdir. Farklı modellerinde lokma ucu dönüştürücü, manyetik lokma ucu, lokma ucu takımı, matkap ucu lokma takımı seçenekleri de mevcuttur. Lokma matkapları ile de beraber kullanılan lokma uçları matkabın gücü ile birleştiğinde çok daha hızlı ilerler ve işlem süresini kısaltarak insan gücü kullanımını hafifletilmiş olur. Kullanım alanı geniş olan lokma uçları her türlü tamirat ve onarım işlemlerinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Cetaform ve Knipex lokma ucu çeşitlerine elektromarketim.com web sitemizden ulaşabilirsiniz.
    • Kaçırılmayacak kampanyalar ve fırsatlar için mutlaka üye olmayı aynı zamanda her gün yenilenen ürünlerimizden ve indirimlerden haberdar olmak için bildirimlerinizi açmayı unutmayın!
    • Aklınıza takılan sorular için biseysorcaktim’a gelerek uzman ekip arkadaşlarımız ile iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.