Led Avize Kullanışlı mı?

31 Temmuz 2023

Günümüzde klasik avizeler artık yerini çok daha yenilikçi ve modern tasarımlara yani led avize modellerine bırakıyor. Hem enerji tasarrufu hem de yenilikçi tasarımları ile led avize modelleri de bu konuda oldukça başarılı modellerden biri. Led avize çeşitlerine ilgi arttıkça merak uyandıran sorularda arkasından gelmektedir. Son derece kullanışlı olan ve son teknoloji ile üretilen bu aydınlatma ürünleri için talep gittikçe çoğalıyor. Aklınıza takılan ‘’ Led avize kullanışlı mı?’’ gibi soruların cevaplarına gelin önemli başlıkları inceleyerek beraber inerek detaylandıralım!


Maksimum verim ile az enerji tüketimi: Led avizeler klasik avize modellerine göre sahip olduğu watt gücüne göre çok daha fazla aydınlatma sağlamaktadır.

Uzun ömürlü ekonomik aydınlatma: Led avizelerin ampul ömürleri ez 25.000 saatten başlamaktadır. Böylece çok daha ekonomik ve uzun sürelerde ışıklandırma sağlamaktadır.

Düşük radyasyon seviyesi: Zararlı gaz bulundurmadıkları için radyasyon oranları diğer modellere göre çok daha düşük seviyelerdedir.

Modern ve eşsiz tasarımlar: Şık tasarımları ile her zaman bulundukları ortama renk katan led avizeler çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptirler.

Çevre dostu aydınlatma: Yapılarında UV gibi zararlı ışık barındırmadıkları için çevreye zarar vermeyen aydınlatma ürünleridir.

Led avize çeşitleri


Led Avizeler İyi Aydınlatır mı?


Genellikle iç mekan aydınlatmasında tercih edilen led avizeler, uygun yaşam alanlarına göre tercih edilmektedir. Aydınlatma sistemi olarak LED tercih eden bu avize modelleri oldukça başarılı bir aydınlatma sağlamaktadır. Led teknolojisi sayesinde hem uzun ömürlü yüksek verim sağlamakta hem de enerji tasarrufu ile kullanıcıların yüzünü güldürmektedir. Led teknolojisi sayesinde kullanılan enerjinin neredeyse tamamı ışığa dönmektedir. Diğer geleneksel aydınlatma sistemleri gibi yoğun bir ısı yayman led avize çeşitleri verimli bir aydınlatma sağlamaktadır. Böylece led aydınlatması sağlayan avize modelleri farklı tasarımları ile pek çok alanda tercih edilmektedir. Ev, işyeri, toplantı odası, lobi gibi pek çok alanda kullanımı sağlanmaktadır. Farklı model ve serileri ile de kullanıcıya her zaman geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu modeller arasında en çok tercih edilen tasarımları ile dikkat çeken tavana yapışık led avize modelleri sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Kontrol edilen ve ışık ayarlamaların yapılmasına için verilen kumandalı ledli avize modelleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Aynı zamanda sarkıt led avize modelleri tasarımları ile göze çarpmaktadır. 3lü led avizeler kadar yoğun talep gören 4lü led avize modelleri de kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Tüm modelleri ile her zaman aydınlatma ürünleri içerisinde bir numaralı olan led avizeler, sağladıkları kaliteli led aydınlatma ile yüksek performans ve uzun ömürlü kullanımları ile muhteşem deneyimler sunmaktadır.

Led avize aydınlatması


Led Avize Uzun Ömürlü mü?


Merak edilen bir diğer soruda led avizelerin ömür süreleridir. Aydınlatma konusunda sürekli ve kısa süreli kullanımlardan sonra gelen arıza ve bozulmalar kullanıcıların her zaman sorun yaşadığı bir problemdir. Hem kaliteli hem de uzun ömürlü tasarımları ile led avizeler bu konuda diğer rakiplerine göre çok daha verimli deneyimler sunmaktadır. Oldukça ekonomik fayda sağlayan led avizeler çalışma ömrü olan bakıldığında yüksek saatler ile sonuç vermektedir. Saat olarak hesaplanan aydınlatma süreleri; led avizelerde en az 25.000 saat olarak başlamaktadır ve bu süre modele göre giderek yükselmektedir. Kullanım şekline göre avize led modelleri en az 5 yıldan başlayarak ekonomik bir aydınlatma hizmeti sunmaktadır. Bu durumda da led avizelerin uzun ömürlü olduğu söylemek çok doğru bir tespittir.


Led Avize Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?


Led avize tercihlerinde mutlaka dikkat edilmesi gereken konular bulunmaktadır. İlk olarak tercih edilecek led avizenin kullanım alanına uygun olması gerekmektedir. Kullanılan kasa malzemesi kullanım koşullarına uygun olmalı ve ışık rengi de doğru şekilde tercih edilmelidir. Alan ölçülerine göre led avize boyutları da mutlaka dikkate alınmalıdır. Doğru boyut ve ölçüler ile satın alına led avize bulunduğu ortamı aydınlatma konusunda en iyi verimi sağlayacaktır. Farklı modelleri bulunan lineer led armatür olarak da bilinen bu modeller, yuvarlak led avize ve kare led avize olmak üzere mutlaka uygun şekilde tercih edilmelidir. Bunun dışında son olarak ışık ayarı yapılması isteniyorsa kumandalı led avize modelleri tercih edilmelidir. Her kullanıcı kendi tercih edeceği modele ve kullanım alanına uygunluğuna göre bir karar verdikten sonra her zaman olumlu sonuçlar elde etmiş olacaktır. Tüm led avize çeşitleri ve çok daha fazla modele göz atam isterseniz web sitemiz üzerinde birbirinden kaliteli markaların aydınlatma ürünlerine bakabilirsiniz!

Linear led avize modelleri


Led Avize Tasarruflu mu?


Led teknolojisi ile aydınlatma sağlayan led avizeler, diğer avize modellerine göre çok daha az enerji tüketimi sağlamaktadır. Böylece hem ekonomik hem de tasarruflu olan bu ürünler sayesinde kullanıcı her zaman memnun kalmaktadır. Kullanmış olduğu enerjinin neredeyse tamamını ışıklandırma için harcayan led avizeler, ekstra bir tüketim sağlamazlar ve elektrik tüketimde oldukça düşük veriler elde ederler. Led avize fiyatları boyutlarına göre farklılık gösterse de ilk amacı her birinde ekonomik tüketimleri ile kaliteli aydınlatma sağlamaktır!

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.