Sıralama seçin
En Düşük Fiyat
En Yüksek Fiyat
Rastgele
Puana Göre Sırala
Toplam 102 ürün görüntüleniyor.
1 2 3

Vantilatör Çeşitleri ile Kolayca Serinleyin


Vantilatör çeşitleri ile istediğiniz her alanı sağlıklı bir şekilde serin tutabilirsiniz. Klima gibi ürünler sağlık açısından pek önerilmemektedir. Vantilatör çeşitleri ortamdaki havayı döndürmesi ile serinlik sağlamaktadır. Bu sebeple sadece iç mekanlarda değil dış mekan vantilatör modellerine de sahiptir. İstenilen her alanda kullanımı sağlanan pek çok soğutmalı vantilatör modeli görebilirsiniz. Kolay ve pratik serinlik için yaz aylarının vazgeçilmezi vantilatör modellerini inceleyebilirsiniz.

Vantilatör Modelleri


Vantilatör modelleri kullanım şekillerine göre birbirlerinden ayrılan çeşitlere sahiptir. Bu sayede her alanda kullanımı sağlanan farklı soğutucu vantilatör modeli görebilirsiniz.

Sanayi Tipi Vantilatör Modelleri


Sanayi tipi vantilatör modelleri genel olarak büyük vantilatör olarak geçmektedir. Vantilatör motoru çok daha kuvvetli olan modellerden biridir. Genel olarak sanayi tipi olması sayesinde işyerleri gibi alanlarda sıkça kullanılmaktadır. Endüstriyel vantilatör olarak da bildiğimiz ürünler olup, geniş alanların bile serinletme işlemini kolayca yapabilmektedir.


Sanayi tipi modeller sessiz çalışan vantilatör çeşitleri olup, kullanıcıları da rahatsız etmemektedir. Vantilatör sanayi tipi modelleri kafe, işyeri, park ve bahçelerde tercih edebilirsiniz. Cafe vantilatör modeli olarak çokça kullanımı sağlanmaktadır. Sanayi tipi vantilatör fiyatları ve çeşitleri için sayfamızı inceleyebilirsiniz. Farklı model seçenekleri ile istediğiniz alanda kullanımlarını sağlayabilirsiniz.

Sanayi Tipi Kumandalı Vantilatör


Kumandalı vantilatör modelleri teknolojinin gelişmesi ile çok daha rahat bir çalışma sunmaktadır. Sanayi vantilatör modellerinde genelde uzaktan kumanda oldukça kullanışlı olmaktadır. Duvar vantilatör monte edildikten sonra daha rahat kontrol edilebilmesi için rahatlık sunmaktadır. Vantilatör duvar askı aparatı ile kolayca monte edip, sonrasında uzaktan kumandası ile kontrollerini yapabilirsiniz. Vantilatör ayağı olanlar ile de kumanda kullanımı sağlanabilmektedir. Sanayi tip ayaklı vantilatör üzerinde de uzaktan kumanda sistemi oldukça pratik bir kullanım sunar. Kumandalı vantilatör fiyatları için sayfamızda pek çok çeşit görebilir, incelemelerini kolayca yapabilirsiniz.

Tavan Vantilatörü Modelleri


Tavan vantilatör modelleri pek çok alan içerisinde kullanım imkanı sunmaktadır. Tasarımları açısından çeşitlere sahiptirler. Vantilatör lamba olarak bildiğimiz modelleri hem havalandırma hem de aydınlatma işlemi yapar. Duvardan kontrol sistemleri ile oldukça kullanışlı pek çok oda vantilatörü görebilirsiniz. 5 kanatlı vantilatör lamba modelleri gibi çeşitleri de mevcuttur. Farklı kanat sayıları ile seçeneklerini görebilirsiniz. En sessiz vantilatör modelleri arasında yer alırlar. Tavan vantilatör fiyatları ve tüm çeşitleri için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Vantilatör Lamba


Vantilatör modelleri farklı fonksiyonlara sahip olacak şekilde üretilmiştir. Vantilatör lamba özelliği ise hem aydınlatma hem de havalandırma için kullanılmaktadır. Bu sebeple iki önemli özelliğe sahiptir. Dekoratif görünümleri ile de bulundukları ortama farklı bir hava katarlar.

Kullanım Alanlarına Göre Vantilatörler


Vantilatör çeşitleri arasında pek çok ürün modeli bulunması ile kullanım alanlarında da değişimler söz konusudur. Örneğin tavan tipi vantilatör modelleri iç mekan kullanıma uyumlu şekilde üretilmektedir. Sanayi tipi ayaklı vantilatör modelleri ise daha çok dış mekanda kullanılan ürünlerdir. Endüstriyel vantilatör modellerini iç mekanda da kullanabilirsiniz.


Sanayi tipi modeller normalden daha güçlü vantilatör özelliğine sahiptir. Daha geniş iç mekanların havalandırma için de uygun bir çalışma sunmaktadırlar. En iyi vantilatör modelleri arasında bu ürünleri görebilirsiniz. Elektromarketim vantilatör modelleri ile pek çok alanda üstün performanslı bir havalandırma işlemi yaratın.


İç mekanlarda kullanım için soğutucu vantilatör tavsiye edilirken tavan modeli önerilmektedir. Sanayi tipi olanlar ise genelde güçlü çalışma şekilleri ile geniş alanlarda tercih edilir. Örneğin bir kafenin bahçesinde serinlik sağlamak için de kullanımı oldukça uygundur. Büyük vantilatör sanayi tipi modelleri bu gibi alanlar içerisinde tercih edebilirsiniz.


Ofis vantilatörü olarak tavan tipi modelleri de tercih edebilirsiniz. Sessiz çalışma şekilleri ile size sağlıklı bir serinlik sunacaktır. Klima gibi sağlıksız bir havalandırma işlemindense tavandan sağlanan normal hava akımı çok daha sağlıklı olacaktır. Tüm vantilatör çeşitleri ve fiyatları için sayfamıza gözatabilirsiniz. Kullanım sağlayacağınız alan göre kolayca seçim yapabilirsiniz.

Vantilatör Çeşitlerinin Avantajları


  ➜  Vantilatör çeşitleri genel olarak yüksek avantaj sunan ürünlerdir.


  ➜  En büyük avantajları sağlıklı bir serin hava akışı sağlayabilir olmalarıdır.


  ➜  Vantilatörler az enerji kullanarak kolayca ortamı serinletebilmektedir.


  ➜  Vantilatör ayaklı ya da duvar vantilatör modelleri olarak kullanım seçeneği sunmaktadır. Montaj işlem olanakları da bulunur.


  ➜  Teknik yapıları bakımından da çeşitleri olması ile kullanıcıya avantaj sunarlar. 75 cm vantilatör ya da 18 inç vantilatör gibi modeller görebilirsiniz. Ölçüleri bakımından çeşitleri oldukça geniştir.


  ➜  Güç seçenekleri bakımından 24 volt vantilatör gibi modelleri de görebilir, kullanım alanına göre seçerek avantaj sağlayabilirsiniz.


  ➜  Vantilatör fiyatları açısından da daha uygun seçenekleri bulunmaktadır.


  ➜  Dış mekanda kullanımları sağlanabilmesi için her yerde serinlik sunarlar.


  ➜  Sessiz vantilatör fonksiyonları ile kullanıcılara rahatsızlık vermezler.


  ➜  Vantilatör markaları genel olarak tüm ürünleri oldukça kaliteli bir şekilde üretmektedir.


  ➜  Uygun fiyatlı vantilatör modelleri ile yüksek performanslı ve verimli çalışma sağlayabilirsiniz.

Vantilatörlerin Enerji İhtiyacı


Standart modellere sahip olan vantilatörler genellikle 50-100 watt arasında bir elektrik kullanımı sağlamaktadır. Bunların genelde 24 saat açık olduğunu hesap edersek de 75 watt değeri ortalama olacaktır. Bu şekilde hesap edildiğinde de 1800 watt etmektedir. Gün içinde 24 saat çalışması ise genelde mümkün olmamaktadır. Vantilatör motoru ısınma durumu olması ile dinlenmesini de sağlamak önemlidir.

Vantilatör Bakımı


★  Soğuk hava üfleyen vantilatör modelleri için de bakım işlemi gerekmektedir. Elektrikli vantilatör modelleri oldukları için çalışma şekilleri farklıdır. Bu sebeple bakım yapıldığında daha uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunarlar.


★  Vantilatör bakımı için yağlama işlemi gerekmektedir. Sürekli dönmesi gereken kanatlarında zamanla kuruma olabilir. Bu sebeple yağlama işlemi önerilmektedir. Bu şekilde vantilatör kanatları çok daha rahat bir çalışma sunacaktır.


★  Vantilatör temizliği de aslında bakımı içerisinde yer almaktadır. Sprey şişesine koyduğunuz temiz su ile kolayca temizleme işlemini yapabilirsiniz. Nemli bir bez kullanarak da silme işlemini yapabilirsiniz. Herhangi bir kimyasal kullanmadan kolayca temizleme işlemini halledebilirsiniz.

En İyi Vantilatör Modelleri


En iyi vantilatör modelleri doğru seçilmiş olanlardır. Kullanım alanına bağlı olarak seçim yaptığınız tüm ürünler sizin için en iyi kullanımı sunacaktır. Marka bazlı olarak Vanti vantilatör modelleri kullanıcılar tarafından ilgi görmektedir. Kaşkar vantilatör çeşitleri de kullanımı açısında dikkat çekerler.


İç ve dış mekan kullanımına bağlı olarak modeller arasından seçim yapmanız çok daha iyi bir kullanım işlemi sunacaktır. Vanti sarhoş vantilatör modelleri gibi tüm çeşitlerine elektromarketim’den ulaşabilirsiniz.

Vantilatör Seçimi


1.  İlk olarak kullanım sağlayacağınız alana karar vermelisiniz.


2.  Kullanım alanına uygun özelliklerde bir model seçmeniz önceliğiniz olacaktır.


3.  Güçlü vantilatör modeli için daha çok sanayi tipi modeller tercih edilmektedir. Bunun gibi teknik olarak da ürünleri kontrol edebilirsiniz.


4.  Vantilatör soğutucu modelleri seçiminde kullanımına göre seçiminizi yapabilirsiniz.


5.  Sarhoş kafa vantilatör modelleri gibi iç mekanda kullanımı sağlanan çeşitleri de görebilirsiniz. Bunun yerine tavan tipi de tercih edebilirsiniz.


6.  Seçtiğiniz tipe göre farklı fonksiyonları da belirleyebilirsiniz. Örneğin kumandalı vantilatör ya da duvardan kumanda edilen modelleri tercih edebilirsiniz.


7.  Pervaneli lamba modelleri genelde duvardan kontrol şeklindedir. Sanayi tipi modellerde ise hem uzaktan kumanda ile kontrol sistemi bulunmaktadır.


8.  Tüm bu maddelere göre seçim yaptığınız zaman sizin için en verimli kullanım sağlanacaktır.

Vantilatör Fiyatları


  • Vantilatör fiyatları genel olarak farklı seçeneklerde karşımıza çıkar. Her özelliğe göre farklı bir fiyatlandırma görebilirsiniz. Ayaklı vantilatör fiyatları ile tavan tipi arasında farklar olacaktır. Tavan tipi modeller genelde hem dekorasyon hem de serinlik olması amacı ile tercih edilmektedir. Bu sebeple üretimlerinde de detaylı çalışmalar yapılmaktadır. Vantilatör çeşitleri fiyatları bu şekilde farklılıklara sahip olabilir.


  • Elektromarketim’de en uygun vantilatör fiyatları ile tüm çeşitleri görebilirsiniz. Sessiz vantilatör fiyatları en uygun seçenekler ile sayfamızda bulunmaktadır. Hem en ucuz vantilatör çeşitlerini görebilir hem de kolayca seçiminizi yapıp satın alabilirsiniz. Elektromarketim ile en ucuz ayaklı vantilatör modelinden tavan ve sanayi tip modelleri kolayca bulabilirsiniz.

Neden Elektromarketim’den Almalıyım?


  ✓  Elektromarketim vantilatör çeşitleri kullanıcılar için en iyi kullanım imkanını sunmaktadır.


  ✓  Elektromarketim kolay ulaşılabilir bir e-ticaret sitesi olması ile de kullanıcı için oldukça önemlidir. Örneğin vantilatör kurulumu ile alakalı kafanıza bir şey takıldığında ister mail, ister telefon ile ulaşabilirsiniz.


  ✓  Bi’Şey Sorcaktım forum sayfası üzerinden de istediğiniz ürün ile alakalı hem teknik destek hem de sipariş durumu kontrolü için sorularınız sorabilirsiniz.


  ✓  Her zaman en uygun vantilatör fiyatlarını elektromarketim’de bulabilirsiniz.


  ✓  Kullanım alanlarına bağlı olarak pek çok çeşit görebilir, ihtiyacınıza göre kolayca seçim yapabilirsiniz.


  ✓  Elektro Toptan satış hizmetimiz ile de kurumsal satış departmanımızdan teklif isteyebilir, çok daha uygun seçenekler ile toptan alım yapabilirsiniz.


  ✓  Elektro Puan sistemimiz ile de her zaman kendi indiriminizi yaratabilirsiniz. Herhangi bir kampanya ya da indirim kuponu olmaksızın yaptığınız her alışverişte kazandığınız puanlarınız ile bir sonraki alışverişiniz için sepetinizde indirim sağlayabilirsiniz.


  ✓  İlgili müşteri temsilcilerimiz ile mesai saatleri içerisinde dilediğiniz gibi iletişime geçebilir, tüm sorun ve sorularınızı onlar ile paylaşabilirsiniz.


  ✓  Vantilatör fan modellerine en uygun fiyatları ile görebilir, güvenli ödeme seçeneklerinden yararlanarak kolayca satın alabilirsiniz.


  ✓  Hızlı teslimat yolları ile de kısa sürede siparişlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vantilatörler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  • Vantilatör 1 Saatte Ne Kadar Elektrik Yakar?

    • Vantilatör modelleri genel olarak 50 ve 100 watt arasında bir elektrik enerjisi kullanımı sağlamaktadır. Saat bazlı bu şekilde bir örneklendirme yapabiliriz.
  • Vantilatör mü Daha Çok Elektrik Harcar Klima mı?

    • Çeşitlerine göre klima daha enerji sarfiyatına sahiptir. Fakat modelden modele göre değişimler söz konusu olacaktır. Vantilatör devamlı bir çalışma işlemi sağlamadığı için klima kadar enerji tüketimi sağlamamaktadır.
  • Vantilatörlerde Hangisi Daha İyi?

    • Modellerine göre hepsi oldukça iyi kullanım sunar. Genelde uzaktan kumandalı vantilatör modelleri çok daha rahat bir çalışma sunar. Aynı zamanda güçlü vantilatör modelleri ile pek çok alanda kullanım çeşitleri de bulunur. Dış mekan için sanayi tipi modelleri en iyi kullanımı sunarken, iç mekanlarda da hem dekoratif olması hem de havalandırması sayesinde tavan tipi modeller tercih edilir.
  • Vantilatör 45 Watt İyi mi?

    • Ev tipi modeller için yeterli bir güç seçeneğine sahiptir. Ama sanayi tipi olarak kullanılacak ise daha güçlü seçenekleri de görebilirsiniz.
  • Vantilatör Sabaha Kadar Çalışırsa Ne Olur?

    • Vantilatör modelleri elektrikli olması ile sabaha kadar çalışması çok doğru olmayacaktır. Belirli modellerde motoru ısınma yapabilmektedir. Bu sebeple daha iyi kullanım için çalıştırmak zararlı olabilir. Ama pek çok modeli rahatlıkla sabaha kadar açık kalıp çalışabilir ve herhangi bir problem yaratmazlar.
  • Vantilatör Sürekli Çalışırsa Bozulur mu?

    • Güç ve fonksiyonlarına bağlı olarak çeşitlerini görebilirsiniz. Bu sebeple vantilatör modellerinde değişimler söz konusu olabilir. Bazı modellerde ısınma meydana gelebilir. Ama genelde artık vantilatör modellerini bu duruma uygun ve korumalı şekilde üretmektedirler. Modele bağlı olarak çalışmalarında bir problem olmayacaktır.
  • Klima mı Zararlı Yoksa Vantilatör mü?

    • Genelde sağlık açısından vantilatör daha çok önerilmektedir. Klima çok hızlı bir soğutma işlemi yapar ve ısıyı direkt düşürür. Vantilatör ise ortamdaki havayı yavaşça serinlettiği için daha sağlıklı bir kullanım sunmaktadır.
  • Bir Vantilatör Ayda Ne Kadar Yakar?

    • Vantilatör çeşitleri genel olarak 70 watt güçte hesaplandığında; günde 4 saat çalıştığını düşünürsek, bu ayda bize 6 TL gibi bir sonuca yönlendirmektedir. Bu tutarda elektrik tüketimi bakımından 7,84 kWh değerinde olmaktadır.
  • Vantilatör ile Uyunur mu?

    • Uyurken vantilatörü kullanabilirsiniz. Direkt üstünüze doğru yönünü ayarlamazsanız daha sağlıklı olacaktır. Üstünüze doğru geldiğinde belki sağlık açısından tutulma gibi durumlar yaratabilir. Bu sebeple buna dikkat ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Vantilatör Sağlıklı mı?

    • Kullanımı bakımından klimaya kıyasla çok daha sağlıklıdır. Ortamda bulunan havaya herhangi bir işlem yapmadan, sadece hava akımı yaratarak serinlik sağlar. Bu sebeple oldukça sağlıklı bir serinliği vantilatör modelleri ile kolayca sağlayabilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.