El Aletleriyle Kendi Ev Ofisinizi Düzenleyin: Pratik ve Şık Çözümler

02 Mart 2024

El Aletleriyle Kendi Ev Ofisinizi Düzenleyin: Pratik ve Şık Çözümler


Kendin yap ofis fikirlerinde pek çok farklı tasarım görebilirsiniz. Son dönemde popüler hale gelen DIY projeleri birçok yaşam alanına farklı bir boyut kazandırıyor. Genel olarak tasarımları bakımından dikkat çeken kendin yap projeleri hem yaparken keyif veriyor hem de dekoratif bir görünüm sunuyor. Kendinize özel pek çok farklı bu fikirleri deneyebilir, ofis gibi çalışma alanlarınızda tercih edebilirsiniz. Sizler için derlediğimiz kendin yap ofis fikirlerine hemen başlayalım!


Kendin Yap Ofis Duvar Süslemeleri

Kendin Yap Ofis Duvar Süslemeleri


Duvar süslemelerde en iyi seçenekleri sizler için hazırladık. Duvara mantar pano malzemesini komple yapıştırarak, farklı bir kullanım elde edebilir, duvarın istediğiniz her alanını kullanabilirsiniz.


Mantar panolar ofis gibi pek çok alanda da kullanım kolaylığı sunuyor. Projelerinizde bu tür bir çalışma alanı elde edebilir, güzel görünümü ile de kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.


Kendin Yap Ofis Çalışma Alanı Tasarımı

Kendin Yap Ofis Çalışma Alanı Tasarımı


Çalışma alanlarında not alma oldukça yaygın. Daha iyi bir çalışma için ofis alanlarında bu tür fikirleri tercih edebilirsiniz. Planlama işlemlerinde oldukça güzel bir sonuç sağlayabilirsiniz. Bu tür panoları rahatlıkla kullanabilir, kalem ile de üzerine not almayı da kolaylaştırabilirsiniz.


Kendin Yap Ofis için Raf Sistemi

Kendin Yap Ofis için Raf Sistemi


Ofislerde olmazsa olmazlardan biri de raf modellidir. Duvara monte rafları ile oldukça hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bir düz tahta ile de güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Örnekte olduğu gibi beyaz renge boyayabilir ya da daha farklı renkler tercih edebilirsiniz. Ahşap görünümü sevenler için de sadece vernik boya ile boyayarak ahşap raf sistemi elde edebilirsiniz.

Kendin Yap Ahşap Paletler ile Ofis Masa Tasarımı

Kendin Yap Ahşap Paletler ile Ofis Masa Tasarımı


Kendin yap projelerinde sonra derece moda olan paletler ile de farklı dekoratif mobilyalar tasarlayabilirsiniz. Paletten oturma alanları, paletten masa modelleri gibi pek çok farklı örneği tercih edebilirsiniz. Paletleri sadece üstü üste koyarak örnekteki olduğu şekilde sabitlemeniz yeterli. Matkap ya da vidalama aletleri ile sabitleyip, sağlam hale kolayca getirebilirsiniz. Zımpara makinesi ise yüzeyini düzeltip, vernik ile de hoş bir ahşap görünümü kazandırmanız oldukça kolay.

Kendin Yap Farklı Duvar Planlama Dekorasyonu

Kendin Yap Farklı Duvar Planlama Dekorasyonu


Mantar bardak altlığı ile bu tür bir ofis duvar süslemesi hazırlayabilirsiniz. Farklı şekillerde duvara yapıştırıp, uygun modeli yaratabilirsiniz. Çift taraflı bantlar ile kolayca bu görünümü elde edebilirsiniz.

Kendin Yap Ofis için Fotoğraf Köşesi

Kendin Yap Ofis için Fotoğraf Köşesi


Ofiste çalışanlar için bir dekorasyon modeli yaratabilirsiniz. Çalışanları ofis içerisinde daha verimli ve keyifli çalışma için de oldukça iyi bir yöntem olacaktır. Çalışanların beraber çekilmiş fotoğrafları ve ofis yaşamlarındaki hayatlarını paylaşabilecekleri bu tarz süslemeler hoş bir hava katacaktır. Sadece bir ip yardımı ile ister çivi ile bu şekilleri verebilir, isterseniz bir bant ya da yapıştırıcı ile de bu görünümü kolayca elde edebilirsiniz.

Kendin Yap Ofis için Planlama Duvarı

Kendin Yap Ofis için Planlama Duvarı


Çalışma hayatında haftalık, aylık ve yıllık olarak planlamalar yapılmaktadır. Tabi bunu ortak departmanlar arasında da farklı bir şekilde yapabiliriz. Ortak çalışma alanında o hafta veya ay için yapılacakları bu tür bir duvar süslemesi ile sağlayabilirsiniz. Hem çalışanların oradan takip etmesi için hem de herkesin hafta içerisinde yapılacakları bilmesi için oldukça iyi bir fikir olacaktır.


Tüm örneklerimize bakarak siz de kendi ofisinize göre farklı tasarımlar yaratabilirsiniz. Bu örnekleri uyarlayabilir ve dekoratif pek çok şey tasarlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz bu fikirleri yaparsanız lütfen bizimle de paylaşmayı unutmayın. :)

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.