Kış Aylarını Yaza Çeviren Isıtıcı Modelleri

29 Nisan 2023

Sanayi tipi birçok farklı ısıtıcı modeli bulunmaktadır. Özellikle çalışma alanlarında kullanımları sıkça sağlanır. En iyi şekilde ısıtıyor olmaları ile fanlı ısıtıcı ve mazotlu ısıtıcı çeşitleri karşımıza çıkar. Endüstriyel alanlarda ya da büyük ve geniş başka alanların ısıtmasında rahatlıkla kullanılırlar. Bunların dışında infrared elektrikli ısıtıcı modelleri de bulunmaktadır. İstenilen her alanda kullanımları sağlanabilmektedir. İç ve dış mekana uygun modelleridir. Hemen özelliklerini inceleyelim.

Infrared Elektrikli Isıtıcı Modelleri

Elektrikli Isıtıcı Modelleri

Kumadalı Elektrikli Isıtıcı


Modelleri bakımından sıkça kullanımı sağlanan ürünlerden biridir. Ufo elektrikli ısıtıcı modelleri ile benzer şekilleri vardır. Genel olarak cafe elektrikli ısıtıcı olarak kullanılabilir. Bunun dışında ofis ısıtma sistemleri ya da salon ısıtma sistemleri için de tercih edilebilen ürünlerdir. Infrared özellikleri ile pek çok alanda kullanabilirsiniz. İşyeri ısıtma sistemleri içerisinde ya da ev tipi olarak kullanımları sağlanabilmektedir.

Her koşulda kullanım imkanı sunuyor olmaları ile oldukça rahattırlar. Çalışma kolaylıkları ile sizlere yüksek performans ve verim sunacaklardır. Elektrikli ısıtıcı çeşitleri ile pek çok alan içerisinde pratik bir ısıtma sağlayabilirsiniz. Özellikle cafe elektrikli ısıtıcı olarak kullanımları sıkça karşımıza çıkar. Hem iç mekan hem de dış mekanda cafe elektrikli ısıtma sistemi olarak kullanılabilirler.

Fanlı Isıtıcı Modelleri

Fanlı Isıtıcı Modelleri


Fanlı ısıtıcı çeşitleri içerisinde farklı özelliklere sahip pek çok ürün bulunur. Genel olarak fanlı ısıtma sistemlerine sahip olan ısıtıcı modelleridir. Fanlı ısıtıcı çeşitleri kırılım gerektirme ihtiyacı olmadan direkt olarak çalışmaktadır. Fanlı elektrikli ısıtıcı modelleri diğerlerine göre daha kolay ve kısa sürede ısıtmaktadır. İşyeri ısıtma sistemleri olarak da kullanımlarını sağlayabilirsiniz.

Özellikleri bakımından kullanılan rezistans sistem ile iyi bir ısıtma sistemi sunarlar. Uzun ömürlü kullanım için belirli testlerden geçiş, kaliteli ekipmanlar içerisinde yer alırlar. Doğru bir hava akış sistemi olması ile analizleri oldukça iyidir. Gerektiği durumlarda uzaktan kumanda sistemi olması ile rahatlıkla kontrol edilebilir. Aynı zamanda da gerektiğinde 0,5 derece bir hassasiyet ile çalışmasına devam eder. Gereksiz enerji tüketimi en aza indirilmiş olup, hem tasarruflu hem de pratik ısıtma sunarlar.

Mazotlu Isıtıcı Çeşitleri


Dizel ısıtıcı modelleri mazot yakıt ile çalışmaktadır. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiş olup, uzun ömürlü çalışma performansı sunarlar. Çalışma şekilleri bakımından kazanı içerisinde oluşan ısıyı dışarıya üflenmesi ile bulunduğu ortamı ısıtmaktadır. Isının verildiği yer ise kazan içerisinde değildir. Orada biriken sıcak hava ısıtıcının güçlü fanları sayesinde dışarıya atılmaktadır.

Dizel ısıtıcı çeşitleri özellikleri bakımından büyük ve geniş alanların ısıtılmasında kullanılır. Sera ısıtma sistemleri içerisinde de dizel ısıtıcı modellerini kullanabilirsiniz. Besi çiftlikleri, depo ısıtma, hangar ısırma, çadır ısıtma gibi alanlarda tercih edilebilirler. Bacasız mazotlu ısıtıcı ve bacalı mazotlu ısıtıcı olmak üzere iki tipi bulunmaktadır. Profesyonel alanlarda kullanımları sağlanabilen ürünlerdir.

Kurutma İşlemleri için Tercih Edilen Isıtıcılar


Genel olarak ısıtıcı modelleri işyeri ısıtıma sistemleri olarak kullanılmaktadır. Az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye olarak bu ürünler önerilmektedir. Ofis ısıtma sistemleri olarak kullanımlarını fanlı ısıtıcılarda sağlayabilirsiniz. Büyük işyeri ısıtma sistemleri için de hem mazotlu ısıtıcı hem fanlı ısıtıcı uygun olacaktır. Dış mekanda da kullanımı sağlanabilmektedir.

Sadece ısıtma sistemlerinde değil bu tür kurutma işlemleri için de ısıtıcı modelleri tercih edilmektedir. En büyük avantajı ise fanlı ısıtıcı modelleri olmalarıdır. Fanlı sistemde çalışıyor olmaları ile kurutmayı da kısa sürede yapabilmektedirler. Boya, epoksi ve alçı gibi malzemelerin kurutulmasında tercih edilebilmektedirler.

Boya Kurutma İşlemleri


Isıtıcılar; evde, atölyede ve fabrikalarda kullanılabilir. Farklı bir kullanım şekli olarak hızlı boya kurutma işlemlerinde tercih edilebilirler. Mazotlu ya da elektrikli ısıtıcı çeşitleri boya kurutma işlemleri için saatler harcamanıza gerek kalmadan çözüm sunar. Boya kurutulması için üretim alanlarında kullanımları oldukça yaygındır. Bunun dışında dış mekanda yapılan boyalar için de fanlı ısıtıcı modelleri tercih edilebilmektedir.

Epoksi Kurutma İşlemleri


Kimyasal reçine çeşitleri içerisinde yer alan epoksi özellikle kış ayları içerisinde problemli durumlar yaşatabilmektedir. Uygulama esnasında kuruma problemi olduğu için epokisinin tam tutmaması ya da çatlaması gibi durumlar yaşanır. Zamanla aşınma riski söz konusu olduğu için en iyi haline getirmek amacı ile ısıtıcı çeşitleri tercih edilir. Bu aşamada zemin kaplaması yapılan alanların kurutulması önemli bir husustur. Fanlı ısıtıcı kullanarak da bu durumu en iyi şekilde atlatabilirsiniz.

Alçı Kurutma İşlemleri


Alçı kurutma işlemlerinde de aynı durumlar söz konusudur. Elektrikli ısıtıcı modellerini fişe takara direkt kurutmaya başlayabilirsiniz. Hem endüstriyel hem de sanayi alanları içerisinde fanlı ısıtıcı modellerini kullanabilirsiniz. Kış ayları içerisinde alçı kurutma çalışmaları soğuk havadan dolayı çok geç gerçekleşir. Bunu en hızlı şekilde sonuçlandırmak için mazotlu ya da elektrikli ısıtıcı modellerini tercih edebilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.